Feyenoord-aanvaller El Hankouri tijdelijk naar Willem II: ''Wil ervaring opdoen in de Eredivisie''

Feyenoord-aanvaller El Hankouri tijdelijk naar Willem II: ''Wil ervaring opdoen in de Eredivisie''

Landskampioen Feyenoord heeft tijdelijk afscheid genomen van aanvaller Mo El Hankouri. De Rotterdammers verhuren het talent dit seizoen aan Willem II. De twintigjarige El Hankouri komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en is de zesde speler die dit seizoen door de club verhuurd wordt. 

Eerder besloot Feyenoord al om Simon Gustafson (Roda JC), Marko Vejinovic (AZ), Calvin Verdonk, Jari Schuurman (beiden NEC) en Gustavo Hamer (FC Dordrecht) op huurbasis te laten vertrekken.

"Mo staat bekend als een groot talent uit de Feyenoord jeugdopleiding", zegt Joris Mathijsen, technisch directeur van Willem II, op de website van de Tricolores. "Hij is snel, kan een tegenstander passeren en is doelgericht. We zijn blij dat we hem voor dit seizoen mogen verwelkomen."

El Hankouri speelde tot nog toe slechts twee officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord. Over een jaar loopt zijn contract af, maar Feyenoord heeft een optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen. El Hankouri zat de afgelopen tijd wel vaak op de Rotterdamse bank, maar had geen uitzicht op speelminuten.

El Hankouri na debuut: ''Van Bronckhorst wilde dat ik zou genieten, dat heb ik gedaan''

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers