Charisteas brengt Ajax weer een voetballer: "Hij is denk ik een perfecte Ajax-speler"

Charisteas brengt Ajax weer een voetballer: "Hij is denk ik een perfecte Ajax-speler"

Oud-Ajacied Angelos Charisteas gaat een nieuwe jeugdspeler naar Ajax brengen. Om wie het gaat is vooralsnog niet duidelijk, maar het is in ieder geval een buitenlandse voetballer die op aanspraak van de Griek naar Amsterdam komt.  

Ik ben bezig met een nieuwe speler voor Ajax", laat Charisteas weten in gesprek met Ajax Showtime. "Ik kan nog niet zeggen wie, omdat het nog niet helemaal zeker is. Het is een jonge jongen, zeventien jaar. Ik heb hem bezocht in Duitsland. Toen ik hem had zien spelen, wist ik dat hij goed genoeg zou zijn voor Ajax. Hij is denk ik een perfecte Ajax-speler."

Eerder was Charisteas al betrokken bij de komst van Sebastian Pasquali, momenteel actief voor Ajax onder 19. "Ik krijg altijd mails van makelaars met de vraag of ik hun spelers wil helpen. Voor Pasquali ben ik speciaal naar Australië gegaan om een wedstrijd van hem te bekijken."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl