PSV hoofdleverancier Elftal van de Maand, Ajax levert twee spelers

PSV is hoofdleverancier van het elftal van de maand februari van FOX Sports en de Eredivisie CV. De koploper levert in totaal vier spelers: Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin, Luuk de Jong en Steven Bergwijn. 

Ajax levert twee spelers, Hakim Ziyech en Frenkie de Jong. Robert Zwinkels (ADO Den Haag), Fredrik Midtsjø (AZ), Mason Mount (Vitesse), Zakaria Labyad (FC Utrecht) en Angeliño (NAC Breda) maken het elftal af. Laatstgenoemde is ook verkozen tot Talent van de Maand. 

PSV speelde in februari vijf wedstrijd en zegevierde er in vier. Afgelopen weekend werd de topper in Rotterdam tegen Feyenoord overtuigend gewonnen: 1-3. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl