Kraay jr. geeft update over Trauner: 'Hoop snel terug op het trainingsveld te staan'

Hans Kraay jr. heeft goed nieuws voor de fans van Feyenoord. De analist van ESPN weet namelijk dat Gernot Trauner binnenkort terug zal keren bij de selectie. Aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie geeft Kraay jr. namelijk een gesprek over de revalidatie van de centrale verdediger. Al durft niet iedereen het nieuws van de analist te geloven.

"Kees Kwakman is hem ook wel eens tegen het lijf gelopen, toen íe nog niet zo enthousiast was. Maar afgelopen zondag liep ik hem ook zomaar tegen het lijf, bij Feyenoord-PSV. Toen vroeg ik of het seizoen voor hem was afgelopen." Eind december raakte Trauner zwaar geblesseerd aan zijn knie en moest onder het mes. Gevreesd werd dat het seizoen van de Oostenrijker ten einde was. Maar dat zit volgens Kraay jr. momenteel wel anders. Zo deelt de analist een gesprek met Trauner: "Nee, nee. Afgelopen? Het gaat hartstikke goed. Ik heb het geloof dat ik over enkele weken mee kan gaan trainen."

Toch weet presentator Milan van Dongen niet of Kraay jr. het wel goed heeft verstaan. Eerder deelde collega Kwakman namelijk dat de revalidatie van Trauner niet snel ging. "Het kan zomaar zijn dat ik het verkeerd begrepen heb. Kijk, Kees spreekt beter Engels dan ik. Dat is geen compliment naar Kees, want iedereen spreekt beter Engels dan ik." "Maar ik heb toch echt gehoord wel gehoord 'I hope to start training in a couple of weeks and then I will play soon'."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over SC Heerenveen-Feyenoord’

Feyenoord op rapport na 1-2 zege in Heerenveen

VIDEO GOAL: Van Ottele knalt Heerenveen op 1-2 tegen Feyenoord

VIDEO GOAL: Heerlijke treffer Giménez tegen Heerenveen (0-2)

VIDEO GOAL: Geertruida zet Feyenoord op voorsprong in Heerenveen (0-1)

Grasmat laat kijkers #HEEFEY schrikken: 'Koeien er vlak voor de wedstrijd nog afgejaagd?'

Opstelling Feyenoord tegen SC Heerenveen: Jahanbakhsh op de bank