Grijpt Feyenoord op bezoek bij SC Heerenveen weer de koppositie? Zet in en win!

Feyenoord hoopt zondagmiddag op bezoek bij SC Heerenveen de koppositie weer over te nemen van AZ. Boeken de Rotterdammers een zege in het Abe Lenstra Stadion? Jack's Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Vechtlust pur sang

In de laatste twee wedstrijden van Feyenoord werd duidelijk dat de ploeg van Arne Slot zich moeilijk gewonnen geeft. Zowel in de topper tegen PSV als in de bekerwedstrijd tegen NEC Nijmegen stonden de Rotterdammers na tachtig minuten spelen op een 0-2 achterstand, maar kregen ze in het beide duels voor elkaar om nog terug te komen tot 2-2. Wint Feyenoord de tweede helft van SC Heerenveen?

Feyenoord wint tweede helft (2.00)

Lichtpuntje in barre tijden

De laatste Eredivisie-zege van SC Heerenveen dateert alweer van 22 januari (3-1 overwinning op FC Groningen). Sindsdien verloren de Friezen drie competitiewedstrijden op rij. Afgelopen dinsdag werd wél succes geboekt, namelijk in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion zegevierde de formatie van Kees van Wonderen met 2-1. Beide treffers kwamen op naam van Sydney van Hooijdonk. Komt de 23-jarige spits ook tegen Feyenoord tot scoren?

Sydney van Hooijdonk scoort (4.70)

Statistieken uit het verleden

SC Heerenveen - Feyenoord stond veertig keer eerder op het programma. Zeventien keer ging de thuisploeg er met de zege vandoor, achtmaal eindigde dit treffen in een gelijkspel en vijftien keer sleepten de bezoekers een overwinning uit het vuur. In totaal werd er 117 keer gescoord, een gemiddelde van 2,93 doelpunt per wedstrijd. Vallen er zondag bij de 41ste editie van dit duel meer dan 2.5 goals?

Meer dan 2.5 goals bij SC Heerenveen - Feyenoord (1.82)