Oranje boven tijdens midweekse speelronde in Serie A

In de Serie A wordt momenteel een midweekse speelronde afgewerkt. Daarin lieten verschillende Nederlanders zich zien. Zo was Tijjani Reijnders belangrijk bij AC Milan en was er een volledig Nederlands doelpunt van Atalanta Bergamo te zien.

Bij laatstgenoemde was Teun Koopmeiners namelijk de gevierde man. Hij scoorde de enige treffer van de uitwedstrijd tegen Hellas Verona. Andere international Marten de Roon gaf de assist op Koopmeiners, terwijl Hans Hateboer na de rust inviel bij Atalanta.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Bij AC Milan was Reijnders een van de belangrijke spelers op de woensdagavond. Hij was eerst belangrijk in de opbouw bij de gelijkmaker van de 'Rossoneri', om vervolgens een assist te geven bij de 1-2. Na een 1-0 achterstand tegen Cagliari werd het uiteindelijk 1-3 voor Reijnders en consorten.

Tekst gaat verder onder de Tweets.

Ook bij die andere club uit Milaan was een Nederlander erg belangrijk. Op moment van schrijven speelt Inter namelijk thuis tegen Sassuolo. Vlak voor rust scoorde Denzel Dumfries daar de, tot nu toe, enige treffer.