De Ligt reageert op debuut in Oranje: "Het was een mindere wedstrijd"

De Ligt reageert op debuut in Oranje: "Het was een mindere wedstrijd"

Matthijs de Ligt heeft gereageerd op zijn debuut in het Nederlands elftal tegen Bulgarije. Het werd niet het debuut waar de 17-jarige centrale verdediger op hoopte. 

"Het was een mindere wedstrijd, klaar. Natuurlijk was het zonde van het resultaat en ik snap dondersgoed dat de fans daar niet tevreden over waren", aldus De Ligt tegenover De Telegraaf. "Ik vind het vooral klote voor de supporters en de bondscoach, maar ik ga door en zie ik het wel. De volgende wedstrijd probeer ik gewoon weer goed te spelen. Gelijk na de wedstrijd heb ik de knop omgezet, want ik kon er toch niks meer aan veranderen."

In de rust van het duel kreeg De Ligt veel steun van zijn ploeggenoten. Van hem had dat niet gehoeven, hij vond het zelfs een beetje irritant. "Ze zeiden: jouw tijd komt wel, je gaat nog genoeg goede wedstrijden in Oranje spelen. Dat is wel fijn om van zulke spelers te horen en een motivatie om door te gaan. Ik ben niet iemand die erin blijft hangen en vind het zelfs een beetje irritant als mensen je gaan troosten."

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl