Probleem met inplannen nieuwe datum FC Utrecht - Ajax bij winst in beker en Europa

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax gaat vanwege de verwachte storm van zondag niet door. De KNVB zou mogelijk een flinke kluif kunnen hebben aan het inplannen van een nieuwe datum voor dit duel, zeker als de Amsterdammers successen boeken in de KNVB Beker en Europa League.

Ajax speelt elk weekend, tot het einde van het seizoen, een wedstrijd. Midweeks zijn er nog wel enkele plekken open, maar die worden bij een succesvolle Europa League campagne ook opgevuld. Komende midweek spelen zowel Ajax als FC Utrecht voor de KNVB Beker en als een van de twee wint valt het eerste gat in het programma van Ajax dus weg, namelijk woensdag 4 maart.

Mocht Ajax in de Europa League weten te winnen van Getafe, dan zullen ze op 12 en 19 maart in de achtste finales spelen. Vlak daarna volgt een interlandbreak, waarna voor Ajax van 6 tot 10 april een vrije midweek op het programma staat. Dat is niet meer het geval als de Amsterdammers de kwartfinale van de Europa League halen. Hetzelfde geldt voor 27 april en 4 tot 8 mei. 

Zondag 19 april staat de KNVB Bekerfinale op het programma en aangezien allebei de ploegen voorlopig nog in het toernooi zitten en elkaar mogelijk treffen in de halve finale, zou een van de twee dus in de finale kunnen staan. In de midweek van 20 tot 24 april staan Eredivisiewedstrijden op het menu. Speelronde 34 is gepland op 10 mei. De enige zekerheid die Ajax sowieso heeft is dat het de midweek van 11 tot 15 mei de wedstrijd in kan halen. Mits het zover komt natuurlijk.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl