Prachtig gebaar: broer Nouri krijgt zoontje en noemt hem Abdelhak, roepnaam is 'Appie'

Mo Nouri, de broer van Abdelhak Nouri, is dinsdag vader geworden van een zoontje. Om zijn broertje te eren heeft Mo zijn pas geboren kind naar hem vernoemd. De roepnaam van zijn zoontje is Appie. Het gebeurde op dezelfde dag als de onthulling van de kleedkamermeubel van Nouri bij de Johan Cruijff Arena.

Ajax heeft met de onthulling van de kleedkamermeubel een blijvende plek gecreëerd voor de man die in de zomer van 2017 door een hartstilstand werd getroffen. Het geeft aan dat de band tussen de familie Nouri en Ajax hersteld is. De vader van Abdelhak onthulde de meubel dinsdag samen met Edwin van der Sar.

De kleedkamermeubel komt te staan in de fanshop naast de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA. Naast de Abdelhak Nouri Troffee, die de familie ieder jaar uitreikt aan het grootste talent van de opleiding, en het feit dat nummer 34, tenzij Ajax en familie samen anders beslissen, niet meer gedragen wordt, wordt Nouri via deze weg op een andere manier blijvend geëerd. Het mooiste van alles is dat zijn pasgeboren neefje nu zijn naam draagt. 

Onthulling kleedkamermeubel

'Roepnaam Appie'

Feyenoord-doelman vertrekt