Spakenburg haalt zijn gram: "Klaiber kende niemand van ons"

Spakenburg zorgde dinsdagavond voor een van de grootste stunts van het bekertoernooi door FC Utrecht in De Galgenwaard met 1-4 te verslaan. Uitblinker aan de kant van de amateurs was Vince Gino Dekker die twee assists gaf. Na afloop liet hij weten de instelling van de Utrechters te hekelen.

"Sean Klaiber zei dat hij geen enkele speler van Spakenburg kende", vertelt Dekker bij ESPN. "Hij wist niet wie onze buitenspelers waren. Mooi dat ik dan twee assists geef en dat Luuk Admiraal en Floris van der Linden scoren." Hierdoor waren alle aanvallers van de amateurs belangrijk bij de overwinning op de Eredivisionist.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

"Bizar. Niemand ging van dit resultaat uit. Dit zijn de mooie potjes. Echt dit verzin je niet. Het was nog even billenknijpen. We hebben snelle jongens op de counter dan is het mooi dat het zo uitpakt." Dekker heeft ook een voorkeur voor de halve finale. "Ik hoop stiekem op Feyenoord-uit. Ajax-uit hebben we al een keer gehad." Zaterdagavond wordt duidelijk wie Spakenburg treft in de halve finale.

Feyenoord-doelman vertrekt