KNVB Beker is terug! Kwartfinales op het programma!

Het is weer zover! De KNVB Beker gaat weer verder en we komen steeds dichterbij de ontknoping van het toernooi. Dinsdagavond zagen we SV Spakenburg een enorme bekerstunt vertolken. De amateurclub wist FC Utrecht met maar liefst 1-4 uit te schakelen. Verder komt de traditionele top-3, SC Heerenveen en twee KKD-ploegen in actie.

Vanavond spelen SC Heerenveen en Feyenoord tegen elkaar. Donderdagavond komen PSV en Ajax in actie. Zij spelen tegen ADO Den Haag en De Graafschap. 

Tekst gaat verder onder het plaatje.

Waar kun je het volgen?

 SC Heerenveen-Feyenoord is via het open kanaal van FOX en op ESPN 1 te volgen. PSV-ADO is te zien op ESPN 1, terwijl De Graafschap-Ajax alleen te zien is op FOX. Bij Ziggo zijn FOX en ESPN 1 te vinden op kanalen 11 en 18 of 421. Bij KPN zitten deze zenders op kanaal 16 en kanaal 14. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl