'PSV schakelt door bij vertrek Malen en richt pijlen op Tsjechisch toptalent'

PSV heeft volgens Voetbal International nog steeds de pijlen gericht op Steven Berghuis en Luuk de Jong. Bij een eventueel vertrek van Donyell Malen moeten de Eindhovenaren zich versterken in de aanval en ook de naam Adam Hlozek valt. Voor het Tsjechische toptalent is echter wel veel concurrentie.

PSV wil Luuk de Jong en Steven Berghuis

Ajax zou momenteel vooraan in de rij staan voor Steven Berghuis. De aanvoerder van Feyenoord mag, vanwege een afkoopclausule in zijn contract, Rotterdam voor een transfersom van vier miljoen euro verlaten. Ook PSV houdt hier een oogje op. De toekomst van Luuk de Jong is nog onzeker. De spits komt weinig aan spelen toe bij Sevilla en PSV zou De Jong terug willen halen. Tussen 2014 en 2019 speelde hij 159 wedstrijden voor PSV.

Donyell Malen heeft volgens Transfermarkt.com ​een waarde van dertig miljoen euro. Veel clubs houden Malen in de gaten, waaronder Borussia Dortmund. Er is dus een kans dat de 22-jarige spits zijn laatste wedstrijd voor PSV al heeft gespeeld. 

Adam Hlozek naar PSV?

Technisch directeur John de Jong moet vooruit denken en de naam Adam Hlozek valt. De 18-jarige spits mocht dit EK in alle drie de poulefase-wedstrijden invallen voor Tsjechië en aankomende zondag staat hij tegenover het Nederlands elftal. Ook veel Premier League-clubs zien Hlozek als een versterking en aan de Tsjech zit een prijskaartje van ongeveer vijftien miljoen euro. Kan PSV stunten en dit toptalent binnenhalen?

Bekijk hier de hoogtepunten van Adam Hlozek