Pogba: ''Die transfersom kunnen we vergeten, de transfer ligt in het verleden''

Pogba: ''Die transfersom kunnen we vergeten, de transfer ligt in het verleden''

Paul Pogba, middenvelder van Manchester United, vindt dat er niet meer naar zijn prijskaartje moet worden gekeken. De Fransman kam voor 105 miljoen over van Juventus, maar krijgt veel kritiek, omdat hij nog lang niet zijn oude niveau haalt bij The Red Devils.

''Die transfersom kunnen we vergeten, de transfer ligt in het verleden,'' begint Pogba tegenover Sky Sports. ''Ik concentreer me nu alleen maar op het voetbal. Op het feit dat ik het goed doe als speler en mijn best doe voor het team. Ik voel me geweldig, om eerlijk te zijn."

''Mensen kijken naar mij. Ze beoordelen mij op het feit dat ik geen doelpunten maak,'' gaat de spelverdeler verder. ''Als ik zou scoren, bestond de hele discussie niet, maar zo is voetbal nu eenmaal. Ik doe gewoon mijn taak als middenvelder. Mensen zeggen 'Pogba moet scoren', 'Pogba moet dit doen', ze vergelijken mij met een aanvaller, middenvelder én verdediger. Dat is gewoon niet reëel. Als middenvelder moet ik het spel bepalen en assists geven, dat is precies wat ik doe."