Feyenoord neemt besluit over wel/geen supporters bij laatste training voor De Klassieker

Feyenoord traint ook dit jaar in aanloop naar De Klassieker van 27 januari besloten. Dat heeft de club in samenspraak met supportersvereniging FSV De Feijenoorder besloten.

Aan het begin van deze week presenteerden alle Nederlandse profclubs, dus ook Feyenoord, hun plannen om illegaal vuurwerk rondom wedstrijden en trainingen harder aan te pakken. Stadiondirecteur Jan van Merwijk geeft tekst en uitleg over hoe Feyenoord tot het besluit is gekomen.

"Ongeorganiseerd vuurwerk door supporters is dus geen optie, ook niet bij een laatste training. Georganiseerd vuurwerk is wel een mogelijkheid om extra sfeer te creëren. Alleen is er daarvoor op dit moment onvoldoende draagvlak bij de supporters. Om die reden is de uitkomst dat de laatste training voor de komende Klassieker besloten plaatsvindt. Het bestuur van de FSV kan zich vinden in dit besluit, nadat we alle opties en dilemma’s uitvoerig met elkaar hebben besproken."

Hele duidelijke afspraken

"We blijven met elkaar in gesprek over hoe we een spectaculaire laatste training voor de Klassieker mogelijk kunnen maken. Maar het is duidelijk dat we dan gezamenlijk hele duidelijke afspraken moeten maken en ongeorganiseerd vuurwerk daarbij geen optie is."

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt