Haps had ook opties in het buitenland: ''Maar ik hoor bij het spel van Feyenoord''

Haps had ook opties in het buitenland: ''Maar ik hoor bij het spel van Feyenoord''

Ridgeciano Haps is nu een speler van Feyenoord, maar de verdediger had ook in het buitenland kunnen spelen. Desondanks denkt de oud-speler van AZ dat hij een goede beslissing heeft gemaakt.

"Ik had opties in het buitenland, maar als ik nu kijk naar het spel dat Feyenoord speelt, is dat precies waar ik bij hoor. Feyenoord heeft een elftal met dynamiek en een ongekende felheid. Alle spelers zijn bereid om er stevig in te gaan en ze laten zich tegen elke ploeg zien. Ik ben niet de grootste, maar ik ben niet bang uitgevallen en ik kleun er ook wel in", zo vertelt Haps tegenover De Telegraaf.

De back vervolgt: "Ik ga niet opeens dingen anders doen omdat ik de supporters achter me wil krijgen. Ik voetbal precies zoals ik bij AZ speelde. Dat is de stijl waarmee ik me heb ontwikkeld en waarmee ik dicht bij Oranje ben gekomen. Ik wil hier nu de laatste stap zetten. Ik heb daar ook met Fred Grim in zijn periode als bondscoach over gesproken. Het is aan mij om het nu bij een topclub als Feyenoord te laten zien."

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt