Bjorn Meijer maakt eerste goal én winnende treffer bij Club Brugge

Club Brugge heeft de vijfde competitiewedstrijd van het seizoen met 2-1 winnend afgesloten. Vlak voor rust stond het 1-1 en de clubs leken met een gelijkspel te gaan rusten, maar in de derde minuut van de blessuretijd was daar Bjorn Meijer met zijn eerste treffer voor Club Brugge. De linksback was dichtbij zijn tweede treffer, maar scoorde in de slotminuten vanuit buitenspelpositie.

Meijer debuteerde in 2021 bij FC Groningen en speelde zichzelf afgelopen seizoen in de kijker. De linksback veroverde een basisplaats en kwam op de radar bij Club Brugge. De Belgische topclub betaalde uiteindelijk 6 miljoen voor de negentienjarige verdediger, die tot nu toe alle wedstrijden voor Club Brugge in actie kwam.