Zo reageren de fans van Liverpool op aanstelling Arne Slot

Arne Slot zal zo goed als zeker de nieuwe trainer worden van Liverpool. De Engelse pers was bij het treffen tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord (1-3) al volop aanwezig, terwijl de inwoners van het voetballand volop spreken over de Nederlandse trainer. Dit is hoe de fans van Liverpool en analisten reageren op de aanstelling van Arne Slot.

Engelse pers en analisten over Arne Slot

Nu Liverpool afscheid neemt van Jurgen Klopp, staat er een flinke klus klaar voor Arne Slot. De Engelse pers zocht hem al op, maar tot een diep gesprek kwam het niet. Diverse analisten hebben zich in Engeland inmiddels uitgesproken over de komst van Slot. Zo is de één positief, terwijl de ander dat niet is.

Liverpool-fans reageren op aanstelling Slot: Verdeelde reacties

Vergelijking met Ten Hag

Arne Slot zal in de voetsporen van Erik ten Hag treden, die ook vanuit de Nederlandse top aan de slag ging bij een Engelse grootmacht. Er worden al volop vergelijkingen gemaakt en de huidige status van Ten Hag bij Manchester United, zorgt ervoor dat niet iedereen positief is over de aanstelling van Slot bij Liverpool.

Slot voegt zich bij duurste trainers ooit

De transfersom die Liverpool voor Slot gaat betalen zal er voor zorgen dat de trainer in de top 4 komt te staan van de duurste trainers ooit.