PSV en Ajax azen op Feyenoord-flop

Philippe Sandler staat in de belangstelling van zowel Ajax als PSV. De 27-jarige verdediger van NEC kwam eerder voor Feyenoord uit, maar was daar geen succes. Toch geven Ajax en PSV hem graag een kans. Dit meldt De Telegraaf

Sandler bij Feyenoord

Feyenoord nam Philippe Sandler In de winterse transfermarkt van het seizoen 2021/2022, transfervrij over van Manchester City. Bij de Rotterdammers kwam Sandler, mede door blessureleed, slechts tot twee wedstrijden. Feyenoord besloot niet met hem door te gaan. In de zomer van 2022 vertrok Sandler transfervrij naar NEC. In Nijmegen ontpopte hij zich tot een gedwaardeerde kracht en is hij dit seizoen één van de bepalende spelers.

Ajax concreet voor Sandler 

Momenteel lijkt Ajax het meest concreet te zijn in de race om Sandler. PSV houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, maar ze hebben nog geen concrete stappen gezet. Ajax heeft mogelijk een voorsprong, omdat Sandler bekend is met de club. De verdediger, momenteel bij NEC, doorliep zijn jeugdopleiding bij Ajax. Dit deed hij van 2005 tot en met 2016. 

PSV wil Sandler, Brands reageert 

In Goedemorgen Eredivisie bij ESPN, werd PSV-directeur Marcel Brands bevraagd over Sandler. "Hij is een goede speler. Ik kan niet met zekerheid zeggen of hij op ons niveau zou kunnen spelen, hij zou eerst bij ons moeten spelen om dat te bewijzen. Maar hij is zeker een interessante speler.” Bekijk hier het video-item.