Sterker door Strijd: Lindhout speelt cruciale rol in Enschede, geen actie op Deadline Day en topper tegen PSV

Feyenoord komt in een rechtstreeks duel met FC Twente niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar een beslissing van scheidsrechter Allard Lindhout speelde een cruciale rol in de eindstand. Op Deadline Day gebeurde er nauwelijks iets in Rotterdam-Zuid en de blik vooruit op de topper tegen PSV.

Het zijn drukke én belangrijke weken voor de ploeg van trainer Arne Slot. Na De Klassieker en FC Twente-uit wacht nu de ploeg van oefenmeester Ruud van Nistelrooij in eigen huis. Ondanks het puntenverlies van afgelopen weekend bleef de schade beperkt, want achtervolger AZ verspeelde punten tegen FC Utrecht. Er kwamen geen nieuwe spelers naar Rotterdam-Zuid, ondanks dat er opnieuw een poging werd ondernomen om Ramiz Zerrouki te binden.

Daarnaast kregen de Rotterdammers slecht nieuws te verwerken in aanloop naar het treffen met PSV, want middenvelder Sebastian Szymánski is niet inzetbaar. Een turbulente middag in De Grolsch Veste, uitblijven van aanwinsten, vervanger van de Poolse middenvelder én nog veel meer in de gloednieuwe aflevering van Sterker door Strijd. Veel luisterplezier!

Sterker door Strijd