Jan Boskamp enthousiast over Feyenoord: "Op het moment heb ik bij elke wedstrijd een goed gevoel"

Feyenoord veroverde vlak voor de winterstop de koppositie in de Eredivisie en gaat momenteel nog steeds aan de leiding. Jan Boskamp geniet met volle teugen van het spel van de Rotterdamse club: "Op het moment heb ik bij elke wedstrijd een goed gevoel", aldus Boskamp bij Vandaag Inside

Boskamp is zeer te spreken over hoe Feyenoord presteert, maar weet dat een kampioenschap nog ver weg is: "Weet je wat het klote er aan is? Je staat met vier, vijf ploegen heel dicht bij elkaar en je moet nog tegen al die ploegen. In principe mag je geen laten liggen tegen die ploegen", aldus Boskamp, doelend op de spannende titelrace waarin Feyenoord momenteel aan de leiding gaat achtervolgt door AZ, PSV, Ajax en FC Twente.

Boskamp vol lof over 'jongens van Varkenoord'

Feyenoord raakte diverse spelers kwijt afgelopen zomer, maar sterkhouders als Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü bleven in Rottterdam. Daarnaast is Quilindschy Hartman dit seizoen onder trainer Arne Slot. Boskamp kan genieten van de prestaties van de jeugdproducten van Feyenoord: "Die vier jongens van Varkenoord. Dat geeft mij meer plezier dan dat we er een gaan halen van 30 miljoen", aldus Boskamp, die Bijlow, Geertruida, Kökcü, Hartman en ook Mats Wieffer heel goed vind spelen momenteel.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt