"Ajax speelt super en wint zondag, PSV is een bij elkaar geraapt zooitje"

"Ajax speelt super en wint zondag, PSV is een bij elkaar geraapt zooitje"

Andy van der Meijde is ervan overtuigd dat Ajax zondag in de kraker tegen PSV de punten mee terug neemt naar Amsterdam. De voormalig buitenspeler, die voor zowel de Amsterdammers als de Eindhovenaren uitkwam, slaat de ploeg van Peter Bosz hoger aan dan die van Phillip Cocu.

Van der Meijde, tegen Voetbal International: "Ajax wint van PSV. Ze spelen echt super. Ajax is een hecht team en ze hebben individueel betere spelers. PSV is de laatste weken echt heel zwak. Een bijeengeraapt zootje. De motor is gestopt en Cocu krijgt hem niet meer aan de praat. Voor Ajax is het jammer dat ze niet eerder zijn begonnen met zo goed te voetballen. Nu is het denk ik te laat", doelt hij op de titelrace met Feyenoord.

Voorspelling Kenneth Perez

Ook Kenneth Perez verwacht een Amsterdamse zege, maar is voorzichtiger in zijn bewoordingen: "Als je puur naar het spel kijkt van beide ploegen, dan wint Ajax van PSV. Ajax is in bloedvorm en PSV is uit vorm, zou je kunnen zeggen. Ze moesten tegen FC Twente en ADO Den Haag en dan lukt het ze niet te winnen."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers