'Toptalent van Feyenoord voelt niks voor verhuur en blijft in De Kuip'

Antoni Milambo, de talentvolle middenvelder van Feyenoord, blijft dit seizoen toch bij de eerste selectie. Eerdere geruchten over een verhuur worden nu tegengesproken, aldus het doorgaans betrouwbare Feyenoord Youth Watcher.

Eerdere berichten over een mogelijke verhuurperiode van Milambo, worden dus tegengesproken door het platform. 'Mijn informatie hierover blijkt (gelukkig) voorbarig. Milambo wil Feyenoord niet verlaten en lijkt dus gewoon te blijven', klinkt het. 'Bij de staf is er groot vertrouwen in zijn kwaliteiten, wat Priske ook al meerdere keren liet doorschemeren. Nu maar hopen op veel speeltijd.'

Brian Priske is dus onder de indruk van Milambo en wil hem graag in de selectie houden. Milambo, die in 2021 de jongste debutant ooit werd in een Feyenoord-shirt, tekende afgelopen winter nog een nieuw contract bij Feyenoord, tot medio 2027. Ondanks dat hij geen speelminuten kreeg tegen Benfica, voelt Milambo weinig voor een verhuur.

Vorig jaar zomer waren er ook geruchten over een verhuur, maar Milambo bleef toen ook bij Feyenoord. Hij kwam tot achttien wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en een assist gaf. Tijdens de voorbereiding liet Milambo zich gelden en leidde Feyenoord tegen Cerle Brugge zelfs naar de oefenoverwinning.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers