Feyenoord legt talentvolle middenvelder Milambo twee jaar langer vast

Antoni Milambo blijft twee jaar langer bij Feyenoord. De achttienjarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, dat nu loopt tot de zomer van 2027.

Via de jeugdopleidingen van SV DEHMusschen en SV Charlois streek Milambo in 2014 neer op Varkenoord. Sindsdien doorliep de middenvelder alle jeugdelftallen van Feyenoord, groeide hij uit tot Nederlands jeugdinternational en tekende hij in het najaar van 2020 zijn eerste profcontract bij de Stadionclub.

"Het is als jongen van de club natuurlijk prachtig als Feyenoord langer met je door wil", zo laat Milambo tegenover de clubkanalen van Feyenoord weten. "Nu ik dagelijks met het eerste elftal meetrain voel ik dat ik sterker en beter word als speler".

"Deze contractverlenging, de manier waarop de club met mij en mijn ontwikkeling bezig is: dat alles geeft mij een extra bevestiging dat ik hier op de juiste plek ben om mezelf verder te ontwikkelen", aldus het talent.

Op 12 augustus 2021 maakte Milambo zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Feyenoord, in de met 3-0 gewonnen Conference League-wedstrijd tegen FC Luzern. Met 16 jaar en 131 dagen mag hij zich de jongste debutant ooit van Feyenoord noemen. Sinds afgelopen september maakt Milambo officieel deel uit van de A-selectie. Eind oktober maakte hij zijn eerste doelpunt voor Feyenoord 1, in het competitieduel met Vitesse (4-0).

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers