John van 't Schip gepresenteerd bij PEC Zwolle: ''Volgend seizoen stabiele middenmoter blijven''

John van 't Schip is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van PEC Zwolle, de club maakte dat maandag officieel bekend.

Van 't Schip tekent voor twee seizoenen en volgt Ron Jans op. "Nadat Ron in de winterstop had aangegeven zijn contract niet te verlengen, hebben we als club de tijd genomen om onze huidige structuur kritisch onder de loep te nemen. Toen we de gewenste structuur en het profiel voor de nieuwe hoofdtrainer/coach duidelijk hadden, kwamen we, na gesprekken te hebben gevoerd met meerdere kandidaten, tot de conclusie dat John het beste in dit profiel past,'' laat de club uit Overijssel weten.

Technisch directeur Gerard Nijkamp maakte ook de overige leden van de technische staf bekend: "Dit team bestaat naast John zelf uit Dwight Lodeweges, Gert-Peter de Gunst, Jacques Storm en Gerhard Wermink. Huidig assistent-trainer/coach Albert van der Haar gaat zich volledig richten op Jong PEC Zwolle. We zijn er als club van overtuigd dat we met deze invulling van de staf nog dichter bij ons uiteindelijke doel kunnen komen, namelijk een stabiele middenmoter worden, zijn en blijven in de Eredivisie."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers