Mooie uitverkiezing: Björn Kuipers vertegenwoordigt Nederland tijdens WK 2018 in Rusland

Mooi nieuws voor Björn Kuipers en zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra: de FIFA heeft donderdag bekend gemaakt dat het trio naar het WK 2018 gaat als Nederlandse afgevaardigden. Het is voor Kuipers het tweede WK op rij waar hij present is. In Brazilië had de man uit Oldenzaal goede papieren om de WK-finale te fluiten, echter bereikte Oranje de laatste vier en dus moest Kuipers naar huis.

Op dat WK floot Kuipers drie wedstrijden: Engeland-Italië (1-2) en Zwitserland-Frankrijk (2-5) en in de achtste finales Colombia-Uruguay (2-0). De leidsman heeft al laten doorschemeren dat dit zijn laatste WK wordt.

Björn Kuipers over het fluiten van de WK-finale: "Zou een droom zijn"

Een boeiend kijkje achter de schermen bij Team Kuipers

Kuipers over zijn mooiste en moeilijkste wedstrijden

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl