'Roger Schmidt eerste keus KNVB om Blind op te volgen als bondscoach'

'Roger Schmidt eerste keus KNVB om Blind op te volgen als bondscoach'

Roger Schmidt is voor de KNVB de eerste keus om Danny Blind op te volgen als bondscoach van het Nederlands elftal, dat meldt De Telegraaf. Volgens de krant heeft de KNVB-directie een lijstje opgesteld, waar de 50-jarige Duitser bovenaan staat.

De KNVB-directie wil voor 1 mei een nieuw bondscoach hebben aangesteld, die het WK-kwalificatietoernooi gaat afmaken. Hen ten Cate zou tweede staan op het lijstje.

De nieuwe bondscoach zal op 31 mei voor het eerst op de bank zitten, dan speelt het Nederlands elftal een vriendschappelijk duel in en tegen Marokko.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl