'Ajax moet komst van Van den Berg en St. Juste uit het hoofd zetten'

Het Algemeen Dagblad heeft in navolging van Voetbal International de interesse van Ajax in Sepp van den Berg bevestigd. Het AD plaatst echter wel een kanttekening bij het verhaal en komt bovendien met een update rond Jeremiah St. Juste.

Volgens het dagblad is de kans groot dat Ajax snel een streep kan zetten door Van den Berg. Zijn huidige werkgever Liverpool ziet nog steeds toekomst in de 21-jarige verdediger en wil hem daarom alleen verhuren. De Amsterdammers mikken juist op een permanente deal.

Ook de komst van St. Juste naar Amsterdam lijkt onwaarschijnlijk. Sporting Lissabon wil de stopper liever niet van de hand doen. "De Portugese topclub is zeer tevreden over de prestaties van de 26-jarige, bij Heerenveen doorgebroken mandekker en verkoopt hem liever niet", aldus het AD.

Het aantrekken van een rechter centrale verdediger is 'topprioriteit' voor Ajax, dat eerder deze transferzomer Jurriën Timber kwijtraakte aan Arsenal. Naar verluidt wil technisch directeur Sven Mislintat ook nog een back-up voor die positie halen.

Feyenoord-doelman vertrekt