Fortuna Sittard en Sjors Ultee per direct uit elkaar

De wegen van Sjors Ultee en Fortuna Sittard zijn per direct gescheiden. Dat maakt de club uit Sittard maandagmiddag bekend via de eigen clubwebsite.

Na drie competitiewedstrijden is Fortuna in de Eredivisie terug te vinden op plek zeventien. De ploeg verloor alle drie de wedstrijden, 2-3 van Ajax , 3-0 van FC Twente en 1-4 van Cambuur. Reden genoeg om Ultee de laan uit te sturen. "Het is pijnlijk om zo vroeg in het seizoen al deze moeilijke beslissing te moeten nemen,” aldus de technisch manager Sjoerd Ars. “Sjors heeft aangetoond een bekwame hoofdtrainer te zijn."

Ars geeft aan dat ook vorig seizoen mee heeft gewogen in de beslissing om Ultee te ontslaan. "We maken deze keuze niet enkel op basis van de laatste drie wedstrijden. We zien onvoldoende progressie in de ontwikkelingen van het team op verschillende vlakken. Daarin ontstond een groeiend verschil van inzicht waardoor wij dit besluit noodzakelijk achten in het belang van de club." In het afgelopen seizoen stelde Fortuna pas op de slotdag van de competitie handhaving veilig.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl