Koeman leeft met revanchegevoelens: ''Nu willen we laten zien dat we ons hebben ontwikkeld''

Koeman leeft met revanchegevoelens: ''Nu willen we laten zien dat we ons hebben ontwikkeld''

Everton-coach Ronald Koeman speelt zondagmiddag in eigen huis tegen Premier League-koploper Chelsea. Hij leeft met revanchegevoelens toe naar dit duel, omdat zijn ploeg eerder dit seizoen met maar liefst 5-0 verloor in Londen.

"In dit hele seizoen was er maar één wedstrijd waarin we volledig kansloos waren. Dat was op Stamford Bridge tegen Chelsea (5-0, red.). Daar hadden we zelfs geen uitzicht op een punt. Nu willen we laten zien dat we ons hebben ontwikkeld dit seizoen door ze meer tegenstand te bieden", zo vertelt de Nederlandse oefenmeester op de persconferentie van vrijdag.

Voor Everton staat niets meer op het spel en dat was de afgelopen week te merken aan de inzet. Koeman hoopt dat zijn team deze week iets beter voor de dag komt. "Ik voelde een gebrek aan motivatie afgelopen week en daar hou ik niet van. Het is niet goed dat de spelers al een soort van vakantiegevoel hebben en het is mijn taak als manager om die motivatie terug te krijgen. Een thuiswedstrijd tegen de beste ploeg uit de Premier League zou genoeg moeten zijn.''