Teamgenoten over potentieel vertrek Antony: "Hij weet wat hij moet doen"

Antony wordt volop in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, maar als het aan Ajax-trainer Alfred Schreuder ligt, blijft de Braziliaan. Ajax-aanvoerder Dusan Tadic sprak met de buitenspeler: "Hij is 22 jaar, een volwassen man. Hij weet wat hij moet doen", aldus Tadic tegenover Voetbal International.

Antony ontbrak op Het Kasteel bij Ajax (0-1, winst) en Steven Bergwijn was met het enige doelpunt de gevierde man aan Amsterdamse zijde. De man die samen met de Braziliaan uitblonk tegen FC Groningen, werd gevraagd naar een eventuele transfer van Antony. Bergwijn hield zich op de oppervlakte tegenover ESPN: "Ik heb hem geen tips gegeven. Hij spreekt niet zo goed Engels, dus dat wordt moeilijk", vertelde de aanvaller.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl