‘Kans voor Ten Hag om bij Manchester United aan de slag te gaan stijgt’

Volgens Marcel van der Kraan maakt Erik ten Hag een goede kans om bij Manchester United aan de slag te gaan zo laat hij weten in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. Mauricio Pochettino, momenteel manager bij Paris Saint-Germain, zou de nummer één kandidaat zijn om Ralf Rangnick op te volgen, maar de Argentijn mag niet vertrekken.

Rangnick neemt na dit seizoen plaats in de bestuurskamer van Manchester United, waar hij de nieuwe trainer zal ondersteunen met het aantrekken van spelers. Echter zou Pochettino niet weg mogen bij de club uit Parijs, zo weet van der Kraan te melden.  “De bazen van Paris Saint-Germain hebben laten weten dat Pochettino niet weg kan. De spoeling is dun dus komt Ten Hag steeds meer in nadrukkelijke belangstelling. Hij stond sowieso al hoog op de lijst.”

'Ten Hag heeft oren naar uitdaging'

Volgens Verweij heeft Ten Hag zijn zinnen gezet op een vertrek. “De uitdaging is groot en Ten Hag zou hier wel oren naar hebben.” Volgens verschillende Engelse kranten is Ten Hag inmiddels al in contact met Manchester United en staat hij hoog op het verlanglijstje van de club. Na een aantal goede seizoenen in Nederland én het vertrek van goede vriend Overmars lijkt niets een vertrek uit Amsterdam meer in de weg te staan.

Feyenoord-doelman vertrekt