Roda-doelman Van Leer denkt aan stap hogerop: ''Die ambitie heb ik''

Roda-doelman Van Leer denkt aan stap hogerop: ''Die ambitie heb ik''

Benjamin van Leer is een van de grootste uitblinkers onder de lat dit Eredivisie-seizoen. De kans dat de 25-jarige doelman na zijn recente prestaties volgend seizoen nog bij Roda JC speelt is klein.

Met veel clubs die een nieuwe doelman zoeken kan Van Leer rekenen op het maken van een stap hogerop. "Die ambitie heb ik ook, maar ik moet eerst zorgen dat Roda in de Eredivisie blijft," blijft de doelman nuchter in De Telegraaf. "We hebben in jaren niet zo'n spannende degradatiestrijd gehad. De komende vier weken zijn voor ons echt van levensbelang. Daarom focus ik me daar eerst volledig op. Daarna zien we wel verder."

Roda JC speelde zondag op typische wijze gelijk tegen AZ (1-1). "Onze bus stond weer mooi geparkeerd. Ik vind het ook niet vreemd dat we zo verdedigend spelen. Als wij hier vol druk gaan zetten, maken we het onszelf alleen maar extra moeilijk. Nu hebben we in elk geval weer een punt gewonnen. En dat kan ons heel goed van pas gaan komen," aldus Benjamin van Leer.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl