Gokken op voetbal: kans maken op mooie geldprijzen

Even een account aanmaken bij een bookmaker en snel veel geld verdienen door te gokken op voetbal zit er niet specifiek in. Ondanks het feit dat de kans klein is om heel veel winst te maken, kun je toch zeker verdienen aan voetbalweddenschappen.

Al jarenlang galmt de naam van TOTO door Nederland. Wie niet de ludieke spotjes allemaal heeft gezien kent de bookmaker alsnog en dat is niet gek. Tot voorkort was TOTO de enige legale aanbieder van weddenschappen op voetbalwedstrijden, maar daar is per 1 oktober 2021 natuurlijk verandering in gekomen.

Hedendaags kunnen er sportweddenschappen afgesloten worden bij meerdere partijen. Bekende namen zijn Betcity, onder meer bekend van de leus Transfertje maken, kom dan, maar ook Circus Casino en het oude bekende Unibet beschikken over een Nederlandse licentie van de Kansspelautoriteit.

Waarop wedden

Er kan bij de Nederlandse bookmakers gewed worden op wedstrijden uit alle voetbalcompetities wereldwijd. Ja echt! De sport bookmakers richten zich dus niet alleen op de Eredivisie of het WK voetbal. Toch is het aan te bevelen alleen te wedden op competities waar je kennis van hebt. Inzetten op een competitie uit Azië waarvan je het team niet eens kent, maar gewoon omdat die wedstrijd bijna begint levert vaak een verlies op.

Weddenschappen moeten af worden gesloten met verstand, want ook bij het gokken op sport telt dat verantwoord spelen een vereiste is.

Nog meer sporten

Het leuke aan het plaatsen van online weddenschappen is toch wel dat er gewed kan worden op meerdere sporten. Mensen die fanatiek voetbal volgen, maar ook tennis erg leuk vinden kunnen zo in de breedte weddenschappen afsluiten. Bovendien zijn dit slechts voorbeelden van een paar sporten. Wedden kan immers ook op grote sporten zoals Formule 1, Wielrennen, Basketball en Darts.

Tot slot

Een tip die we toch zeker mee moeten geven is om slim om te gaan met het plaatsen van weddenschappen. Als er een formulier ingevuld wordt met meerdere wedstrijden in een combinatie kun je wel meer geld winnen, maar het risico dat 1 foute uitslag je hele inzet teniet doet is vele malen groter. Het is dan ook aan te bevelen om bij het wagen van een gokje op voetbal ervoor te kiezen om in te zetten op de uitslagen van losse wedstrijden. Meerdere kleine winsten kunnen immers ook zorgen voor het stijgen van account tegoeden.

Kortom, de meeste mensen kiezen voor het gokken op voetbal, omdat dit de meest populaire sport is en bovendien ook nog eens de sport waar mensen het meeste van weten. Met het wedden op voetbal kunnen prijzen worden gewonnen, maar het is niet vanzelfsprekend dat het grote prijzen zullen zijn. Inzetten spreiden en niet teveel combinatieweddenschappen afsluiten zou daarom slim kunnen zijn.