Kind raakt gewond bij uitzwaaien spelersbus FC Twente

Een jonge jongen is gewond geraakt tijdens het uitzwaaien van de spelersbus van FC Twente. Het incident vond plaats bij het viaduct op de A1 nabij Borne. Hoe dit kon gebeuren is niet duidelijk. FC Twente neemt het in Zwolle op tegen PEC Zwolle. 

Ooggetuige spreekt over incident 

Frans Dijkmans, een FC Twente-fan die bij het incident aanwezig was, sprak erover met Tubantia. "Ik stond op de brug te filmen. Dat zijn altijd mooie beelden als zo'n bus dan over zo'n snelweg rijdt en wordt aangemoedigd door een grote groep supporters." Daarna ging het mis "Ineens hoorde ik geschreeuw achter mij. Het was echt heel heftig. Ik stond echt te trillen op mijn benen. De vader van het kind riep: mien kind steet in brand, mien kind steet in brand!'. Dan weet je ook niet wat je moet doen.”

FC Twente-fans helpen gewond kind 

Aanwezige FC Twente-fans hielpen meteen en goten bidons leeg over de jongen. "Hij schreeuwde het uit van de pijn. Als iemand pijn heeft, is dat sowieso al niet prettig om te zien. Maar zeker als zo'n kleine vent dat heeft, dan is dat heel erg naar." De jongen raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Dit staat er op het spel voor FC Twente

Voor veel clubs staat er niks meer op het spel in de laatste speelronde van de Eredivisie. Bekijk hier voor welke clubs er nog wel wat op het spel staat.

Feyenoord-doelman vertrekt