Wat een verhaal! Telstar zet speler op straat die training oversloeg voor Tottenham - Ajax

Jordie van der Laan is per direct op straat gezet door Telstar om een opvallende reden. De 25-jarige speler had afgelopen week zich ziek gemeld voor een training om aanwezig te kunnen zijn bij de wedstrijd van Ajax tegen Tottenham Hotspur in Londen, in de halve finale van de Champions League. 

Van der Laan, die een aflopend contract had bij Telstar dat niet zou worden verlengd, had via een vriend een kaartje bemachtigd voor de wedstrijd. "Ik besef natuurlijk dat het een heel onhandige actie is geweest. Ik heb afgelopen donderdag naar aanleiding van de situatie een gesprek gehad met Piet Buter (technisch directeur Telstar, red.) en in goede harmonie is besloten uit elkaar te gaan", reageert Van der Laan in de Ijmuider Courant. "Ik heb mij ziek gemeld, omdat ik ervan overtuigd was dat ik geen vrij zou krijgen van de training."

Van der Laan, die vorig seizoen werd overgenomen door Telstar van VV DOVO, lijkt niet erg te zitten met zijn ontslag. Op Twitter grapt hij richting Ajax: 'Ik verdien nu toch wel een kaartje voor de wedstrijd van woensdag? Ben tenslotte toch vrij.'