Drama in Montenegro: Oranje geeft 0-2 voorsprong en WK-deelname in slotfase helemaal weg!

Nederland staat na 82 minuten met 0-2 voor tegen Montenegro, geen vuiltje aan de lucht en vrijwel zeker van deelname aan het WK in Qatar, maar in de slotfase gaat het helemaal mis. Eerst produceert Ilija Vukotic de aansluitingstreffer en in de 86e minuut zet Nikola Vujnovic Montenegro zelfs op gelijke hoogte... 2-2 de eindstand.

Zodoende is Oranje nog niet zeker van WK-deelname. Een ongelooflijke domper voor Nederland, dat nu nog vol aan de bak moet tijdens de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Bij een gelijkspel is Nederland alsnog zeker van plaatsing voor het WK in Qatar.

Oranje op Rapport: vijf spelers scoren onvoldoende

Oranje zorgt voor verbijstering: "De volgende knock-out dreigt"

Televisiekijkers slopen Oranje na deceptie in Montenegro en schreeuwen om ontslag Van Gaal

Van Dijk boos na gelijkspel tegen Montenegro: "Schandalig hoe we hebben gespeeld"

VIDEO GOAL: Montenegro - Nederland 0-2 (Memphis Depay)

Oranje-dissonant gefileerd na 'vreselijke' eerste helft tegen Montenegro: "Hij kan er echt niks van"

VIDEO GOAL: Montenegro - Nederland 0-1 (Memphis Depay)

Ergernis om grasmat bij #MNENED: "Op dit veld liepen gisteren de Montenegrijnse koetjes"