Breaking: 'Ajax vangt jackpot voor Antony, transfer een kwestie van tijd'

Antony is hard op weg naar Manchester United. Volgens zowel Sky Sports als The Athletic en Fabrizio Romano naderen Ajax en Manchester United een akkoord. De transfersom gaat honderd miljoen euro bedragen. Inmiddels hebben ook De Telegraaf en VI deze berichtgeving bevestigd. 

In dat bedrag zullen meerdere bonussen verwerkt zitten. Na lang onderhandelen lijkt het de Engelsen gelukt te zijn om Ajax te overtuigen nadat eerdere biedingen van zestig en tachtig miljoen euro van de hand werden gedaan. Binnen twee dagen wordt er witte rook verwacht.

Het akkoord komt voor de Braziliaan als een geschenk uit de hemel. Antony maakte in een recent interview met Fabrizio Romano duidelijk dat hij dolgraag naar Manchester vertrekt. Geïrriteerd was hij over de houding van Ajax, dat nu dus toch groen licht gaat geven.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl