Bizar nieuws voor Vidal: Zwager doodgeschoten in Chili

Bizar nieuws voor Vidal: Zwager doodgeschoten in Chili

Arturo Vidal, middenvelder van Bayern München, heeft erg vervelend nieuws gekregen. De Chileen hoorde zaterdag dat zijn zwager is doodgeschoten in zijn thuisland. 

De 30-jarige partner van Arturo's zus Ambar Scarlett Vidal werd door zes kogels geraakt, terwijl hij in de wijk San Joaquin in hoofdstad Santiago in zijn auto zat. Volgens getuigen lukte het hem nog wel om zijn auto te verlaten en om hulp te roepen, maar stierf hij in het ziekenhuis.

Chileense media melden dat het slachtoffer twee kinderen heeft met Ambar. Een andere krant weet te melden dat het stel onlangs uit elkaar is gegaan en dat hij zich schuldig maakte aan huiselijk geweld.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl