Slot over loting met Partizan: ‘Sterke tegenstander die het extreem goed doet in eigen competitie’

Arne Slot heeft in een vooruitblik op het tweeluik met Partizan Belgrado in de achtste finales van de Conference League laten blijken onder de indruk te zijn van de tegenstander, zo laat hij weten op de persconferentie.

Slot laat weten dat hij al naar de huidige vorm van Partizan heeft gekeken. “Het eerste wat je doet is de ranglijst bekijken, om zo te zien hoe ze ervoor staan. Dan kom je tot de conclusie dat we voor de verandering weer eens een club treffen die in competitieverband nog niet verloren heeft dit seizoen. Dat was bij Slavia Praag ook al het geval." Slot is onder de indruk van de ongeslagen reeks. “In de competitie doet Partizan het dus extreem goed. Als je in deze fase van de competitie komt, dan weet je dat elke tegenstander wel lastig is. Dus het is een sterke tegenstander, maar ze hebben ook een sterke tegenstander aan ons.”

Geen onbekende tegenstander

Voor Slot is Partizan Belgrado geen onbekende tegenstander. In 2019 speelde de trainer met AZ in de groepsfase van de Europa League twee keer tegen de club uit Servië. Het bleek een taaie opgave te zijn. Beide duellen eindigden in een 2-2 gelijkspel.

Feyenoord-doelman vertrekt