Bizar! PSV-fan tatoeëert Teletekst-stand: "Gewoon om die Ajacieden te vervelen"

Leedvermaak kan soms bizarre vormen aannemen, zo bewees PSV-fan Shakky Wan. De Eindhovenaar liet zaterdag een historische Teletekstpagina, met Ajax op de achttiende plaats van de Eredivisie, op zijn lijf tatoeëren.

"Ik had aan een paar jongens beloofd: als Ajax onderaan staat, dan laat ik dat op mijn lijf zetten. Toen Ajax onderaan stond, heb ik meteen een afspraak gemaakt", vertelt Shakky voor de camera van Omroep Brabant. "Gewoon om die Ajacieden te vervelen".

"Dit is historisch en gaat nooit meer gebeuren. Ze verdienen het om vernederd te worden. Als dat kan, ja dan doen we dat, dan zijn we er", aldus Shakky, die nog wel meer Ajax-tatoeages op zijn lichaam heeft. Op zijn bil prijkt namelijk de tekst 'I shit on Ajax'.

Tatttoo-artist Tim Hulsbosch zette het plakplaatje speciaal op zijn vrije dag. Tim heeft niks met voetbal, maar: "Dit soort idiote tattoos zie je niet heel vaak voorbijkomen, dan is het wel grappig om daar een dag voor op te offeren". Dat Tim geen voetbalfan is, blijkt wel uit het feit dat 'Eredivise' verkeerd is gespeld. Of heeft Shakky het tatoeage-concept aangeleverd?