Kijk: deze villa koopt Frenkie de Jong nu in Nederland

Frenkie de Jong werkt na een slepende blessure aan zijn terugkeer op het veld bij FC Barcelona. Zoals altijd is ook nu de vraag of de Spanjaarden hem willen verkopen aangezien de sterspeler niet schijnt te reageren op voorstellen rondom de verlenging van zijn contract dat in de zomer van 2026 afloopt. Zijn recente activiteiten in Nederland kunnen de geruchtenmolen voeden, want met de aankoop van een villa in Berkel-Enschot kan Frenkie de Jong natuurlijk snel ini Manchester zijn.

Frenkie de Jong koopt villa in Berkel-Enschot

De site bekendeburen.nl meldt dat Frenkie de Jong in september namelijk een prachtige vrijstaande villa met zwembad heeft gekocht in Berkel-Enschot. Zo te zien is het er goed toeven (tekst gaat verder na afbeelding)

Frenkie de Jong kocht in september 2024 deze vrijstaande villa met zwembad in Berkel-Enschot

Bron foto: bekendeburen.nl

Hoe ziet de villa van Frenkie de Jong eruit?

Zoals je op de de foto ziet heeft de sterspeler van FC Barcelona een kast van een huis gekocht. Frenkie de Jong kan beschikken over in totaal 360 vierkante meter woonoppervlak. De villa die daarop staat heeft twee woonlagen en een zolder met in totaal 9 kamers (vijf slaapkamers, drie badkamers en een hobby/werkkamer).

In de tuin op het zuiden van maarliefst 760 vierkante meter zien we ook een heerlijk buitenzwembad, terras en veel gras. Er is dus genoeg ruimte om een balletje te trappen. Daarnaast is er een garage voor drie auto's. 

Het huis is met domotica, keuken met allerlei inbouwapparatuur en kookeiland en moderne badkamers met ligbad van alle gemakken voorzien.

Wat kost deze villa van de FC Barcelona-ster?

De prijs van de villa was op aanvraag en werd op ruim 1,8 miljoen euro geschat. Klaarblijkelijk heeft Frenkie de Jong een goede koop gedaan, want hij kocht zijn villa zonder hypotheek voor EUR 1.750.000,-.

Hoeveel huizen heeft Frenkie de Jong in Nederland?

 Deze mooie villa is niet het eerste vastgoed dat Frenkie de Jong in Nederland kocht. In 2022 kocht hij namelijk ook al een ruime twee-onder-1-kap woning in zijn geboorteplaats Arkel. Hier betaalde hij met EUR 490.000,- liefst EUR 65.000,- meer dan de vraagprijs voor en ook hier had hij geen hypotheek nodig. Dat is niet verbazend als je weet dat Frenkie de Jong tot één van spelers met het hoogste salaris in La Liga behoort.

Wellenreuther pakt 50 jaar record
Duurste Nederlandse voetballers