Ralf Seuntjens trekt harde conclusie na uitschakeling De Graafschap: "Grote teringzooi"

Ralf Seuntjens baalt als een stekker na de 2-3 nederlaag tegen Roda JC. De lange spits laakte afgelopen woensdag na de doelpuntloze remise tegen Helmond Sport nog de tegenstander, die volgens hem te verdedigend speelde, maar nu was hij vooral kritisch op zichzelf.

In gesprek met ESPN stelt Seuntjens dat hij gefaald heeft: "Dit is dramatisch. Ik sluit af in mineur. We geven alles uit handen. Jong Ajax-uit kregen we kansen, maar werd het 1-1. Tegen Helmond Sport kregen we kansen, maar werd het 0-0. Vandaag knokken we ons terug tot 2-1 en daarna krijgen we twee goals tegen die we niet tegen horen te krijgen. Misschien zeg ik weer te veel. Het is een grote teringzooi."

'Ik heb gefaald'

Seuntjens, die volgend seizoen naar NAC Breda vertrekt, zag De Graafschap geen van zijn laatste vijf duels winnen (vier keer gelijk en een nederlaag): "Het heeft allemaal geen zin meer. We hebben de doelstelling niet gehaald. Vorig seizoen weet iedereen hoe dat kwam, maar dit seizoen hebben we het aan onszelf te wijten. We moeten de hand in eigen boezem steken. Gefaald. En dan spreek ik puur voor mezelf, want ik heb te weinig gescoord en niet goed gespeeld. Ik heb gefaald, voordat ik weer gequote word namens het team."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers