Derksen over Senesi: ‘Nu een speler die op het randje staat om vervangen te worden’

Waar Marco Senesi vorig seizoen nog door vele werd gezien als de man die Feyenoord veel miljoenen moest gaan opleveren, lijkt dat nu wel anders. Johan Derksen stelt zelfs dat de Argentijn op het randje staat om vervangen te worden.

Senesi kwam in de zomer van 2019 voor zeven miljoen naar Feyenoord. Al snel kreeg de verdediger de stempel van jackpot. “Marcos Senesi is door Henk Timmer aan Feyenoord aangesmeerd als een hele goede investering. Want Senesi moest de man worden waar Feyenoord de zakken van zou gaan vullen”, zegt Derksen tijdens Veronica Inside.

Clubs als AC Milan werden lang aan Senesi gelinkt, Derksen denkt dat dat nu wel anders is. “Grote clubs zouden op Senesi afkomen, maar ik denk daar geen sprake meer van is. Het is eigenlijk een speler die op het randje staat om vervangen te worden bij Feyenoord, want hij speelt alle ballen naar de tegenstander. En dan nog dat eigen doelpunt tegen Ajax, zo lullig..”

In De Klassieker tegen Ajax (0-2) kwam de openingstreffer op de naam van Senesi, die de bal vlak voor het rustsignaal in het eigen doel werkte.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers