BIZAR! Kaartje FC Twente-Fiorentina wordt voor bijna 1400 euro aangeboden!

In Enschede staat donderdagavond 26 augustus de wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina op het programma. Via de officiële weg zijn alle kaarten uitverkocht, maar de doorverkoop draait op volle toeren. Op de website Viagogo wordt zelfs 1370 euro gevraagd voor een kaartje. Zo meldt Tubantia.

FC Twente rekende eerder al af met het Servische Cuckaricki, maar werd in Florence 2-1 verslagen. De Tukkers hopen in Enschede de verliespartij goed te maken en doen dat in ieder geval in een volgepakte Grolsch Veste. De club zelf wil doorverkopers van kaarten aanpakken en is teleurgesteld over het feit dat er op allerlei plekken kaarten worden aangeboden tegen extreem hoge prijzen.

Sensationeel FC Twente door in Europa na zege op Fiorentina  

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl