Moet Feyenoord blij zijn met scheidsrechter Jeroen Manschot in uitduel Fortuna Sittard?

Na de moeilijke overwinning tegen AZ staat voor de volgende speelronde het uitduel tegen Fortuna Sittard alweer op het programma. 26 februari om 12:15 uur trappen beide ploegen af in het Fortuna Sittard stadion voor de 23e speelronde van de Eredivisie.

Weet Feyenoord weer te winnen?

De wedstrijd tegen AZ was weer een enorm spannend. Feyenoord wist door een doelpunt van Marcus Pedersen in de laatste minuut het duel te winnen.

Zondag 26 februari staat het duel tegen Fortuna alweer op het programma. Het eerdere duel tussen de twee ploegen liep in Rotterdam uit op een gelijkspel. Toch is de kans dat Feyenoord dit duel wel over de streep weet te trekken erg groot.

De ploeg van Arne Slot is de laatste weken in topvorm en verloor in 2023 nog geen enkele wedstrijd. Daarnaast werd de Fortuna-coach Julio Velázquez afgelopen vrijdag van het veld gestuurd na het krijgen van twee gele kaarten. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Jeroen Manschot, iemand die door de Feyenoord-fans wordt ervaren als goed.

Feyenoord wint met Manschot

De kans dat Feyenoord wint met Jeroen Manschot is erg groot. De arbiter floot dit seizoen al drie keer eerder een wedstrijd van Feyenoord:

  • De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-4),
  • De thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (1-0)
  • De uitwedstrijd tegen FC Groningen (0-3).

Feyenoord trok steeds weer aan het langste eind.

Tot slot kan de scheidsrechter het goed vinden met de Feyenoord spelers. Kort geleden zagen we Kökcü en Manschot nog met elkaar dollen in het uitduel tegen Groningen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers