Voorzitter RvC KNVB rouwt niet om degradatie FC Twente: "Zou geen traan laten als ze eruit vliegen"

Jan Smit heeft in gesprek met De Telegraaf enkele pittige uitspraken gedaan. In aanloop naar de derby tussen Heracles Almelo en FC Twente laat hij weinig heel van de Tukkers. De ex-voorzitter van Heracles, tegenwoordig voorzitter van de RvC van de KNVB, zou het niet erg vinden als FC Twente degradeert.

"Ik ben te veel Almeloër om een traan te laten bij de degradatie van FC Twente. Ik moet in mijn huidige functie misschien boven de partijen staan, maar er zijn ook sentimenten. Een jaartje zonder de derby overleven we prima. Mensen in Almelo voelen zich achtergesteld bij FC Twente, maar 'we' staan ook dit jaar boven hen."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl