Koeman hoopt op vijfde plaats met Everton: "Zou fantastisch zijn"

Koeman hoopt op vijfde plaats met Everton: "Zou fantastisch zijn"

Ronald Koeman hoopt dat hij met Everton op de vijfde plaats zal eindigen in de Engelse Premier League. Nu staat hij op de zevende positie, met drie punten achterstand op Arsenal en Manchester United. 

Wil Koeman daadwerkelijk dit doel bereiken, dan moet Everton de komende twee wedstrijden wel winnen. "Als we zes punten pakken, dan ben ik ervan overtuigd dat we echt een rol gaan spelen in de strijd om de vijfde en zesde plek", zegt Koeman op de persconferentie van vrijdag. "Plaats zeven zou al geweldig zijn, maar een nog hogere klassering zou fantastisch zijn. We willen er alles aan doen om een Europees ticket te pakken."

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl