PSV komt met contractnieuws over Bakayoko

Johan Bakayoko heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij PSV. Via haar officiële kanalen laat de club weten dat de speler nu tot medio 2026 vastligt in Eindhoven. PSV slaat hiermee een grote slag, aangezien Bakayoko interesse geniet van onder andere Paris Saint-Germain.

De Franse topclub was afgelopen winter op het einde van de transfermarkt concreet voor de 19-jarige aanvaller en deed een bod van 15 miljoen euro. PSV zag echter af van een transfer en wist Bakayoko in Eindhoven te houden. Algemeen directeur Marcel Brands is goed te spreken over het Belgische talent. “We willen deze jonge speler, met veel internationale potentie, graag verder ontwikkelen voor de club.”

Doorbraak

PSV pikte Bakayoko in 2019 op bij de jeugd van RSC Anderlecht. Dit seizoen beleeft de jeugdige aanvaller zijn doorbraak in het eerste elftal van de club en staat de teller na 13 wedstrijden in de Eredivisie op vier doelpunten en drie assists. Zijn huidige marktwaarde bedraagt zo’n 4,5 miljoen euro volgens het doorgaans betrouwbare Transfermarkt.