Dit betekenen de tatoeages van Memphis Depay

Het lichaam van Memphis Depay, speler van het Nederlands elftal en tot voor kort bij Olympique Lyon, zit onder de tatoeages. Maar welke betekenis hebben zijn tatoeages?

Dit betekenen de tatoeages van Memphis Depay

Memphis Depay, the king of the jungle

“De leeuw op mijn rug representeert mijzelf; ik heb een leeuwenhart. Dat heb ik laten doen in Manchester”, vertelde Depay eerder in gesprek met Unscriptd. “Het zetten duurde erg lang omdat het zo groot is, misschien wel 24 uur in totaal. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik ben grootgebracht in de jungle: ik was altijd buiten, bevond me in slechte buurten en ik ging vaak door moeilijke periodes. De leeuw betekent voor mij the king of the jungle. Ik ben altijd overeind gebleven, ook al was het soms moeilijk.”

Jezus van Rio

“Ik heb ook een tattoo op mijn ribben, de Jezus van Rio. Die liet ik zetten toen ik op het WK speelde en mijn eerste goal maakte. Dat heeft veel veranderd in mijn loopbaan, dus dat is ook een van mijn favorieten.”

Cirkel op zijn pols

En een kleine cirkel-tattoo op zijn pols. “Die staat voor de kleine kring vrienden die ik heb. Ze zijn als familie voor mij. Ik ben niet iemand die met veel mensen in zee gaat."

Video, interview: Memphis Depay verklaart betekenis van zijn tattoo's

tattoo memphis depay betekenis is the small circle of friends

tattoo memphis depay betekenis the jesus of rio

Feyenoord-doelman vertrekt