Elftal van de Week in speelronde 8: Ajax goed vertegenwoordigd

Twee supersubs sieren het Elftal van de Week in speelronde 8 in de Eredivisie. Wie schitterden er nog meer in de vaderlandse competitie? Voetbalflitsen neemt de uitblinkers door!

Ajax leek af te stevenen op een gelijkspel tegen FC Groningen. In de 64e minuut kwam Wout Weghorst binnen de lijnen. De 32-jarige spits deed wat hem gevraagd werd; namelijk scoren. In de eerste minuut van de blessuretijd kopte Weghorst de 2-1 binnen en was drie minuten later goed voor de assist bij de 3-1. Samen met teamgenoot Davy Klaassen, maker van de 1-0, staat hij in het Elftal van de Week.

Bij Go Ahead Eagles liet Oliver Edvardsen zich als wissel gelden. De Noor kwam in de 59e minuut binnen de lijnen en leverde vervolgens twee assists, tijdens de 4-1-overwinning op Heracles. Teamgenoot Enric Llansana is ook opgenomen in het Elftal van de Week.

Verder schitteren onder meer doelpuntenmaker Hwang In-Beom van Feyenoord (tegen FC Twente, 2-1) en PSV-verdediger Olivier Boscagli in het beste elftal van speelronde 8.